Cautare

4636 de rezultate pentru "imagini cu gabriel serban nastase" (4.81 secunde)
Nu numai Adrian Nastase, ci si alte minti stralucite au avut probleme cu legea, ajungand in inchisoare.Unii au stat in puscarie perioade mai mari sau mai mici Adrian Nastase Ramane un mister motivul real pentru care justitia controlata de Traian Basescu l-a aruncat in inchisoare pe Adrian Nastase.
Cine este judecatorul Ioana Bogdan a carei recuzare este ceruta de Nastase Judecatorul Ioana Bogdan de la ICCJ a facut parte din completul care l-au condamnat pe Adrian Nastase la 2 ani de inchisoare in Dosarul Calitații.De la judecator de tribunal, la sefia Inspectiei Judiciare din CSM si consilier al lui Daniel Morar, judecatorul Ioana Bogdan a reusit in final sa ajunga la Inalta Curte de Casatie si Justitie, o ascensiune ce-i drept fulminanta in sistemul judiciar din Romania.
Ion Iliescu, despre condamnarea lui Nastase: ... Adrian Nastase a devenit pe nedrept si in mod exagerat simbolul coruptiei in Romania considera presedintele de onoare al PSD, fostul sef al statului, Ion Iliescu. Iliescu spune ca ce i se intampla lui Adrian Nastase este un cosmar:
Imi mentin declaratiile despre condamnarea lui Nastase Liderul PSD, premierul Victor Ponta afirma ca isi mentine declaratiile in privinta condamnarii lui Adrian Nastase, aratand ca el a exprimat doar niste realitati care nu au nicio legatura cu independenta justitiei.
Primul, cel mai vizibil, e dus cu Traian Basescu si cu Alianta aflata la putere. ... Contase prea mult pe victoria lui Adrian Nastase in cursa pentru fotoliul de la Cotroceni si isi facuse un singur rand de calcule. ... si fara parghiile de comanda, si cu o problema interna:
Primul, cel mai vizibil, e dus cu Traian Basescu si cu Alianta aflata la putere. ... Contase prea mult pe victoria lui Adrian Nastase in cursa pentru fotoliul de la Cotroceni si isi facuse un singur rand de calcule. ... si fara parghiile de comanda, si cu o problema interna:
Adrian Nastase n-a plecat nicaieri, dar are aerul ca vrea sa se intoarca. ... Dupa ce l-a avertizat ca n-ar avea "moaca" de prezidentiabil, i-a oferit o "functie neoficiala" in partid, doar-doar Nastase n-o mai tinti si altceva.
Intentia lui Antonie Iorgovan de a taia in carne vie, in calitate de prim-vicepresedinte al Comisiei de Arbitraj si Integritate Morala din PSD, a zgandarit orgoliile mai tinerilor sai sefi de partid Mircea Geoana si Adrian Nastase, care nu s-au sfiit sa-l admonesteze.
Deputatul PSD Eugen Bejinariu a declarat ca social-democratii au primit in ultimul timp “un numar ingrijorator de sesizari privind abuzuri ale actualei Puteri asupra angajatilor din institutiile statului atat la nivel local, cat si central, care reflecta tendinta Coalitiei PNL-PD-UDMR-PUR de promovare a clientelei sale politice, cu incalcarea legilor in vigoare“.
Unii au avut intelepciunea de a-si mai achizitiona cate un loc caldut de parlamentar, din care se vor alege si cu o pensie de neam prost, altii au cazut pur si simplu in anonimat.
Procesul de formare al noului partid popular crestin-democrat se va incheia, potrivit vicepresedintelui PNTCD, Serban Bubenek, in jurul datei de 1 martie 2005.
Chiar daca in ultimul timp Mihaela Serban a fost extrem de ocupata cu filmarile si cu terminarea unui master diplomatic, Mihaela Serban nu si-a uitat pasiunea pentru a preda la Catedra in tot acest timp.
Serban Ionescu si sotia lui, Mihaela Ionescu, pasionati de antichitati, au participat recent la targul organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Serban Ionescu a lucrat la gravura in metal timp de 25 de ani, asa se explica pasiunea lui pentru sculptura in lemn.
Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat miercuri ca isi va sustine prietenii in campania electorala pentru alegerile parlamentare, indiferent de partidul din care fac parte acestia, mentionandu-i pe liberalii Crin Antonescu si Ludovic Orban si pe social-democratul Serban Nicolae.
Spre exemplu, alesii locali social-democrati se intalnesc, la Navodari, cu cei democrat-liberali in cursul zilei de joi (azi, 26 februarie a. ... Aici, fostul viceprimar PNL a fost inlocuit cu social-democratul Nicolae Crivineanu.
Conducerea Senatului a amanat, marti, aducerea in plen a raportului in cazul Serban Mihailescu (foto), pe motiv ca Regulamentul acestei Camere trebuie "corectat" in acord cu decizia CCR ca hotararea privind urmarirea penala a membrilor Guvernului sa fie luata cu votul majoritatii senatorilor prezenti.
Surse politice declarau, in urma cu zece zile, pentru MEDIAFAX, ca senatorul PDL Serban Radulescu ar putea demisiona din partid pentru a se inscrie in PC, formatiune care ar urma sa il propuna candidat la presedintia CJ Cluj.
Serban Mihailescu exclude posibilitatea fuziunii dintre UNPR si PSD Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei exclude, pentru moment, posibilitatea fuziunii prin absorbtie cu Partidul Social Democrat, a declarat azi vicepresedintele UNPR, senatorul Serban Mihailescu. ... "Ramanem fermi in alianta pe care o avem cu PSD, sub forma ACS.
Senatorul social-democrat Serban Nicolae sustine ca functia de lider de grup nu ii este una straina si ca, teoretic, nu s-ar teme de responsabilitatea pe care aceasta o implica insa, in opinia sa, o posibila schimbare a sefiei grupului PSD din Senat ar trebui realizata astfel incat sa nu bulverseze grupul.
Senatorul Serban Nicolae i-a transmis ambasadorului SUA la Bucuresti, Hans G. Klemm, o scrisoare deschisa in legatura cu gestul acestuia de a se fotografia cu asa-numitul steag al Tinutului Secuiesc. Puteti citi in continuare textul scrisorii deschise, asa cum a aparut pe pagina de Facebook a senatorului Serban Nicolae.
google-analytics.com